Ο καιρος
Who's Online
We have 16 guests online
Εργασιακα δικαιωματα Εκπαιδευτικων Π.Ε.
Μεταφραστης
Λεξικο νεοελληνικης
Αναζητηση στο google
Εφημερευοντα Φαρμακεια
Εφημερευοντα νοσοκομεια
Θεατρα με εκπτωση
Κρατικο Πιστοποιητικο Γλωσσομαθειας
Περισσοτερα Αρθρα .....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Αργ/ρούπολη, 7/6/2023
Αρ. Πρωτ.: 151

Προς τα μέλη του Συλλόγου

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12.30 μ.μ.

στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης (Κυκλάδων7)


Αγαπητές συναδέλφισσες, συνάδελφοι


Σας καλούμε στη δεύτερη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 12.30μ.μ., στο 6ο Δημοτικό Αργυρούπολης με θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Ενημέρωση-συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παιδεία

Ενδεικτικά αναφέρουμε ζητήματα με τα οποία ασχοληθήκαμε σαν Σύλλογος και σαν κλάδος τη χρονιά που πέρασε, όπως: οι αλλαγές που προωθούνται στηνεκπαίδευση και ο αγώνας μας ενάντια στην αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση των σχολείων, η επικείμενη επιλογή σχολείων από γονείςκαι τι θα σημαίνει για το δημόσιο σχολείο, η ομηρία των νεοδιόριστων και η καταστρατήγηση του νόμιμου δικαιώματός τους για μονιμοποίηση, οι διορισμοί που ποτέ δεν καλύπτουν τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες των σχολείων, η ωρομισθία, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι πολλαπλές ταχύτητες (πάντα χαμηλές) εργαζομένων στην εκπαίδευση, η υποχρηματοδότηση των σχολείων και οι χορηγίες, το πρόβλημα της σχολικήςστέγης σε συνδυασμό με την ένταση της σεισμικότητας, η υγιεινή και η ασφάλεια στα σχολεία, το δικαίωμα του κλάδου να υπογράφει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να σταματήσει να βρίσκεται εγκλωβισμένος στο «Μη» Ενιαίο Μισθολόγιο, η αντίσταση ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη και η ακύρωσή του στην πράξη.

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση για την Ημερήσια Διάταξη της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος δεν έχουμε εκλογές αντιπροσώπων. Τον Σύλλογό μας θαεκπροσωπήσουν  στην 92η Γ.Σ. της ΔΟΕ, που θα γίνει 27-29 Ιουνίου στην Αθήνα και είναι ανοιχτή για όλουςτους συναδέλφους, οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν τον Μάη του 2022, γιατί έχουν διετή θητεία με βάση τοκαταστατικό της ΔΟΕ.


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,στηρίζουμε το Σωματείο μας που είναι η δύναμή μας, παίρνουμε αποφάσεις που θα μεταφέρουν οι αντιπρόσωποί μας στην 92η Γ.Σ. του Κλάδου. Έχουμεπείρα, ξέρουμε ότι τίποτα δε χαρίστηκε, όλα κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες. Το 2023μπορούμε να έχουμε μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Έγγραφο1

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                                         ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ