Ο καιρος


η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πρωτοσελιδα εφημεριδων
Who's Online
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
Εργασιακα δικαιωματα Εκπαιδευτικων Π.Ε.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday4
mod_vvisit_counterYesterday114
mod_vvisit_counterThis week1546
mod_vvisit_counterLast week10376
mod_vvisit_counterThis month18621
mod_vvisit_counterLast month23026
mod_vvisit_counterAll days1027711

Today: Μαρ 27, 2015
Μεταφραστης
Λεξικο νεοελληνικης
Αναζητηση στο google
Εφημερευοντα Φαρμακεια
Εφημερευοντα νοσοκομεια
Θεατρα με εκπτωση
Κρατικο Πιστοποιητικο Γλωσσομαθειας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θουκυδίδης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΛΙΜΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Καμαρινού Κυριακή (2109824068 / 6976404853)

Λώλης Κωνσταντίνος(2109610234 / 6944395369)                        
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αργυρούπολη, 15/02/14                                     αρ. πρωτ.16

Προς: 1.Μέλη Συλλόγου

2. Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων

ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Υ.ΖΗ.Ν

Και ο χορός των προγραμμάτων στο «νέο σχολειό » καλά κρατεί.

Και πάλι το γνωστό πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν χτυπά τις πόρτες των σχολειών ψάχνοντας για πελάτες!!! Καθόλου τυχαία η περίοδος: τώρα που εμπορευματοποιούν πλήρως το δημόσιο σύστημα υγείας, που εμείς και τα παιδιά μας δεν έχουμε φάρμακα και γιατρούς, θέλουν να κάνουν μετρήσεις στα παιδιά μας!!! Μας εμπαίζουν!!

Επανακοινοποιούμε τις περυσινές αποφάσεις και θέσεις Συλλόγου μας και  της ΔΟΕ που διαφωτίζουν το «Ποιόν» της συγκεκριμένης καθόλου αθώας έρευνας του «Χαροκόπειου».  Συγκεκριμένα

  1. Ποιος είναι ο σκοπός της συγκεκριμένης έρευνας και πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία; Ποιος μας διασφαλίζει σήμερα ότι η βάση δεδομένων που θα δημιουργηθεί και θα αφορά ολόκληρο το μαθητικό πληθυσμό της χώρας δεν θα διαρρεύσει (πάλι) σε ιδιωτικές εταιρείες ; Μας προβληματίζει αυτή η «απογραφή» του μαθητικού πληθυσμού. Δε διασφαλίζεται η ανωνυμία των μαθητών και των μαθητριών από τη στιγμή που θα συμπληρωθεί ο αριθμός μητρώου τους.

Δεν πάνε πολλά χρόνια (2005), που το «Χαροκόπειο», με τη χρηματοδότηση της Coca Cola, οργάνωσε έρευνα σε 700 δημοτικά σχολεία (Δ΄ τάξη), με θέμα «Διατροφή και κληρονομικότητα στην παιδική ηλικία». Στο τέλος του συμφωνητικού του Πανεπιστήμιου αυτού με την εταιρεία, υπήρχαν κάποιοι όροι όπως ότι ... «τα συμπεράσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν μόνο ύστερα από την έγκριση της εταιρείας» ή ότι «η τράπεζα γενετικού υλικού και άλλων πληροφοριών που θα προκύψει είναι περιουσία της ίδιας εταιρείας». Νέα ήθη στην εκπαίδευση. Πέρσι ακόμα το Πανεπιστήμιο αυτό είχε κάνει παρόμοια έρευνα και είχε παρουσιάσει τα αποτελέσματά της, σε εκδήλωση όπου τον «πρώτο λόγο» είχε η Νestle (που ήταν και χρηματοδότης του προγράμματος). Μάλιστα το πρόγραμμα αυτό φιγουράρει πρώτο πρώτο στο site αυτής της εταιρείας. Πρόκειται δηλαδή για μια ακόμα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας αυτής ή φέτος προωθούν άλλη εταιρεία ;

2. Πού μπορεί να χρησιμεύσει αυτή η «απογραφή» του μαθητικού πληθυσμού. Αν χρειάζονται αυτά τα στοιχεία στο υπουργείο παιδείας, γιατί δεν συμπεριλαμβάνει όλη αυτή την επιχείρηση στο πρόγραμμα του σχολείου ή στη συλλογή στατιστικών που γίνεται κάθε χρόνο, παρά αναθέτει σε «πρόγραμμα» το φακέλωμα όλων των μαθητών της χώρας ;

 

3. Τι θα κάνει αν προκύψουν συμπεράσματα ως προς τη «διάπλαση» ή τη «διατροφή» των μαθητών ; Σκοπεύει το Υπουργείο να παρέμβει με κάποιο τρόπο ; Ή ακόμα μια φορά θα μείνουν στις διαπιστώσεις, αφού πρώτα «ξεκοκαλίσουν» ένα ακόμα προγραμματάκι κι ένα ακόμα σχετικό κονδύλι (βλέπε π.χ. και τον οδοντιατρικό έλεγχο);

  1. Ζητείται από τα σχολεία της χώρας να καλύψουν από μόνα τους το κόστος προμήθειας των υλικών για τις μετρήσεις των μαθητών, ενώ είναι γνωστό ότι πολλά σχολεία λόγω της υποχρηματοδότησης,  δεν έχουν τα βασικά υλικά για να λειτουργήσουν (πετρέλαιο, χαρτιά, συντήρηση φωτοτυπικών, χαρτόνια, είδη καθαριότητας, κ.α.).  ή αφήνουν απλήρωτους λογαριασμούς γιατί τα χρήματα από τις σχολικές επιτροπές δε φτάνουν. Άραγε το ποσό των 1.500.000 € με το οποίο χρηματοδοτήθηκε το Ε.Υ.ΖΗ.Ν από την ΟΠΑΠ Α.Ε. τελικά πού θα πάει;

5. Η υλοποίηση του προγράμματος σε πανεθνικό επίπεδο σημαίνει ότι το μάθημα της φυσικής αγωγής θα διακοπεί λόγω της έρευνας για δυο τουλάχιστον εβδομάδες για όλους τους μαθητές και μαθήτριες της χώρας.

 

6. Τελικά το δημόσιο σχολείο και οι  μαθητές μετατρέπονται από χώρος γνώσης σε κέντρο επιχειρηματικής δράσης των εταιρειών και οι εκπαιδευτικοί πλασιέ τους.  Υπονομεύεται έτσι η βασική λειτουργία του δημόσιου σχολείου και διογκώνεται υπερβολικά η γραφειοκρατική διαδικασία μέτρησης, καταγραφής, συμπλήρωσης ερωτηματολογίων, καταλόγων στοιχείων κλπ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πάγια θέση του Συλλόγου μας είναι ενάντια στα προγράμματα και στη δράση ή την είσοδο επιχειρήσεων, ΜΚΟ, ιδιωτικών εταιρειών στα σχολεία.

¨   Καλούμε τους συναδέλφους γυμναστές και τις νηπιαγωγούς να μη συμπληρώσουν τίποτα απ΄ αυτά τα χαρτιά. Κανείς δεν μπορεί να τους υποχρεώσει. Να συνεχίσουν κανονικά τη δουλειά τους με τα παιδιά , το μάθημά τους, το ημερήσιο πρόγραμμά τους και να μη δίνουν σημασία στους διάφορους που θέλουν να κάνουν το σχολείο πεδίο δοκιμών και πειραμάτων

¨ Καλούμε τους διευθυντές των σχολείων να δρουν σχετικά με τα όποια προγράμματα ερωτηματολόγια  κλπ, σύμφωνα με τις θέσεις του συλλόγου  και του κλάδου, κρατώντας ενιαία στάση.

¨ Καλούμε τους συλλόγους γονέων να μην επιτρέψουν να γίνουν τα παιδιά μας στατιστικά στοιχεία στα συρτάρια εταιρειών.

ds_2014

 

 

 

 

 

 

 

 DOE

Αρ. Πρωτ:2090

Αθήνα 29/3/2013

 

Προς

Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για το πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ

Με αφορμή τη «Διενέργεια Προγράμματος ΕΥΖΗΝ  στην Π.Ε. από το Υπουργείο Παιδείας»  διαπιστώνουμε ότι:

  • Καλούνται οι εκπαιδευτικοί ΠΕ 11, ΠΕ 70 και ΠΕ 60 να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα χρονοβόρο, με αμφίβολα δεδομένα και με ανατροπή της ροής του προγράμματος των σχολικών μονάδων.
  • Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να προβούν σε μετρήσεις όπως αυτές περιγράφονται στο σχετικό οδηγό αξιολόγησης σωματικής και φυσικής κατάστασης πέρα και έξω από τα δεδομένα του προγράμματος του σχολείου.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δηλώνει ότι:

  • Πρώτο μέλημα των εκπαιδευτικών είναι να διασφαλίσουν την ομαλή  λειτουργία του δημόσιου σχολείου που πλήττεται από την υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις.
  • Η υλοποίηση του προγράμματος ΕΥΖΗΝ δεν ανήκει στα υποχρεωτικά καθήκοντα των εκπαιδευτικών.

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Καμαρινού Κυριακή (2109824068 / 6976404853)

Λώλης Κωνσταντίνος(2109610234 / 6944395369)                        
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αργυρούπολη, 14- 02 - 2014
Αρ. Πρωτ.: 15

Προς:    ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ενώσεις Γονέων-Σύλλογοι Γονέων

Αλληλεγγύη στο Λαό της Κεφαλονιάς  

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης-Ελληνικού -Αλίμου «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» εκφράζει την αλληλεγγύη του, στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους συνταξιούχους, στο λαό της Κεφαλονιάς στις δύσκολες ώρες που περνάει από τα χτυπήματα του σεισμού στην περιοχή. Για άλλη μια φορά έγινε φανερή η έλλειψη αντισεισμικής θωράκισης και η εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων, που δίνουν ζεστό χρήμα στα επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ από την άλλη αρνούνται δαπάνες για δημόσιες υποδομές όπως σχολεία, νοσοκομεία και εργατικές κατοικίες.

Η αντισεισμική θωράκιση της χώρας, η ασφάλεια της ζωής των εργαζομένων, του λαού είναι ζωτικής σημασίας, είναι έργο υποδομής.

Απαιτούμε να γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και να παρθούν μέτρα στήριξης των πληγέντων από το σεισμό, να γίνει ουσιαστικός έλεγχος όλων των κτιρίων και των υποδομών στο νησί.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, απευθύνει κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλους τους εκπαιδευτικούς και γονείς. Παίρνει πρωτοβουλία, για συγκέντρωση απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης και προώθησή τους στο δοκιμαζόμενο λαό μέσω του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς.

 

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων να συγκεντρώσουν υλικά σε  κάθε σχολική μονάδα. Ο Σύλλογος σε συνεννόηση με το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς θα αναλάβει να στείλει  τα υλικά που θα μαζευτούν στο νησί  για να τα διαθέσει το ίδιο το Εργατικό Κέντρο.

Συγκέντρωση μέχρι Πέμπτη 27Φεβρουαρίου. Την Παρασκευή28/2/2014 θα γίνει παραλαβή από τα σχολεία.

 

Για τον τρόπο παραλαβής από τα σχολεία θα λάβετε νέα ανακοίνωση.

ds_2014

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  ΛΗΞΟΥΡΙ

1η Κατηγορία

 

Οινόπνευμα λευκό

Πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας

Πάνες για παιδιά

Υποσέντονα μιας χρήσης

Χαρτί υγείας

Χλωρίνες

Γάζες Άκοπες

Φυσιολογικούς ορούς 1000 ml

Betadin solution

Betadin scrable

Γάντια μιας χρήσης μέγεθος small

 

2η Κατηγορία – Τρόφιμα

Γάλα εβαπορέ

Φρυγανιές

Άνθος αραβοσίτου βανίλια

Κομπόστες

Ζάχαρη

Ντοματοπολτός

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια

Κουβέρτες

Κλινοσκεπάσματα

Ράντζα

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                 ΑΡ.ΠΡΩΤ.14-14/2/14

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΣΠΑ-ΟΑΕΔ)

 

Χιλιάδες εργαζόμενοι, προσελήφθηκαν τους τελευταίους μήνες στα σχολεία, μέσα από τα  προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας. Προγράμματα που αποτελούν οδηγία της Ε.Ε., έχουν ήδη εφαρμοστεί στις χώρες της για να ανακυκλώνουν την ανεργία. Αρκετές χιλιάδες από τους εργαζόμενους αυτούς, χρησιμοποιούνται για να καλύπτουν κενά, που δημιουργήθηκαν με τις διαθεσιμότητες (π.χ. σχολικοί φύλακες κ.ά.), στην εκπαίδευση, στη φύλαξη σχολείων και αλλού. Ταυτόχρονα, δεν αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι αυτοί ως εργαζόμενοι, αλλά ως «ωφελούμενοι».

Η κυβέρνηση επιχειρεί έτσι να αφαιρέσει από τους εργαζόμενους αυτούς βασικά εργασιακά δικαιώματα. 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Θουκυδίδης»

Καλεί τους συναδέλφους αυτού του προγράμματος να συσπειρωθούν και να απευθύνονται για κάθε θέμα τους στο σωματείο μας και στις επιτροπές αγώνα των εργαζόμενων στην κοινωφελή εργασία. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για :

ü  Να καταβάλλεται κάθε μήνα ο μισθός και όχι στο τέλος του προγράμματος. Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους εργαζομένους στα προγράμματα. Να έχουν δικαίωμα σε άδεια και ασθένεια με πληρωμή, σε βιβλιάριο ασθενείας από την πρώτη μέρα.

ü  Να υπάρξει στοιχειώδης προστασία αυτών και των οικογενειών τους, με επίδομα ανεργίας για όλους, όταν  τελειώνει το Πρόγραμμα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να έχουν δωρεάν μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, Πρόσβαση των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς. Φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης.

Απαιτούμε:

  • Μετατροπή όλων των συμβάσεων ελαστικής εργασίας σε μόνιμες προσλήψεις με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα
  • Καμία διαθεσιμότητα-απόλυση. Να παρθούν πίσω όσες έγιναν μέχρι τώρα

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,

ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΡΤΗ, ΣΤΙΣ 6.30Μ.Μ ΣΤΟ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κυκλάδων 22)

ds_2014

 
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, σας προσκαλούμε στις 10.30π.μ. στο  Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» , στην Αργυρούπολη (Κύπρου 68),για να κόψουμε την πίτα μας και να παρακολουθήσουμε την ισπανική κινηματογραφική ταινία «Ακόμα και η βροχή»σε σκηνοθεσία Ισιάρ Μπολαΐν με τους: Λουίς Τοσάρ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Κάρα Ελεχάντε.

Ελάτε να πιούμε μαζί τον καφέ μας ή αναψυκτικό για όσους θέλουν και να προβληματιστούμε από την πραγματικά πολύ καλή και επίκαιρη αυτή ταινία, όπου οι βολιβιανοί κάτοικοι καλούνται να υπερασπιστούνε το δικαίωμά τους στο αυτονόητο-την παροχή νερού!

Θα είναι μια καλή ευκαιρία συνάντησης και διασκέδασης σε διαφορετικό χώρο που θα γεμίσει εποικοδομητικά το χρόνο μας.

Έκπληξη το δώρο για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί!!

Σας περιμένουμε όλους!!!

ds_2014

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 00:29)

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Καμαρινού Κυριακή (2109824068 / 6976404853)

Λώλης Κωνσταντίνος(2109610234 / 6944395369)                        
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αργυρούπολη, 21- 01 - 2014
Αρ. Πρωτ.:
9

Προς:    Μέλη Συλλόγου

Θέμα 1ο : Ολοκλήρωση συγκέντρωσης υπογραφών-Συντριπτική καταδίκη της αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης στις συνειδήσεις των εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας!!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η μάχη ενάντια στη λεγόμενη  αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση  είναι σε εξέλιξη, σ΄όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Στο Σύλλογό μας ο αριθμός των υπογραφών που αφορά την αντίθεση μας στην εφαρμογή της είναι γύρω στο 80%!(79,2) με αυξητική τάση! Από την αποδελτίωση που πραγματοποιήσαμε φαίνεται ότι σε κάθε σχολική μονάδα υπέγραψαν σταθερά πάνω από τα ¾ των συναδέλφων και σε κάθε νηπιαγωγείο (με ελάχιστες εξαιρέσεις) όλες οι συναδέλφισσες!

Έχουμε βάσιμα στοιχεία να πιστεύουμε ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, διότι οι υπογραφές που λείπουν είναι περισσότερο των συναδέλφων που καλύπτουν λίγες ώρες σε κάθε σχολική μονάδα και μετακινούνται από σχολείο σε σχολείο-επομένως οι λόγοι είναι περισσότερο «τεχνικής φύσης» .

Πρέπει να εξαντλήσουμε τις προσπάθειές μας ώστε και μέσω του Συλλόγου μας να συμβάλλετε στο κύμα συντριπτικής καταδίκης και αντίθεσης στην ακύρωση της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αλλά και της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Παρακαλούμε να συμβάλλεται συλλογικά και ατομικά σ΄αυτό καλώντας ειδικά τους νέους /νέες συναδέλφους/φισσες το επόμενο τριήμερο να πάρουν θέση. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεται κάποια μέλη του Δ.Σ. να ξαναπεράσουν , ενημερώστε μας να το φροντίσουμε.

Θέμα 2ο : Για τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων ενάντια στην αυτοαξιολόγηση

Αποφασιστικό βήμα για την αποτροπή της αυτοαξιολόγησης αποτελεί και η

ΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη συμμετοχή σε ομάδες εργασίας. Επισημαίνουμε:

Η συμμετοχή στις ομάδες εργασίας για την αυτοαξιολόγηση, είναι προαιρετική. Άρα δεν μπορεί κανείς να υποχρεώσει κανέναν να συμμετέχει. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε. Παίρνουμε απόφαση ενάντια στην αυτοαξιολόγηση και είμαστε σε ετοιμότητα.(θα σταλεί ειδική ανακοίνωση με σχέδιο πρακτικού για τις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων αν και όποτε γίνουν).

ds_2014

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Καμαρινού Κυριακή (2109824068 / 6976404853)

Λώλης Κωνσταντίνος(2109610234 / 6944395369)                        
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αργυρούπολη, 20- 01 - 2014
Αρ. Πρωτ.: 8

Προς:    Μέλη Συλλόγου

ΘΕΜΑ: 

Εξελίξεις στο θέμα αξιολόγηση-αυτοαξιολόγηση,

«ενημέρωση» σχολικών συμβούλων.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η αντίδραση του Συλλόγου μας και σε ό, τι αφορά την αποτροπή των σεμιναρίων «ενημέρωσης» των διευθυντών των σχολικών μονάδων, αλλά και των συλλόγων διδασκόντων από τους/τις σχολικούς συμβούλους υπήρξε άμεση και σθεναρή.

  • Με παρεμβάσεις του Δ.Σ (πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων) έγινε έγκαιρα η ενημέρωση των διευθυντών των σχολικών μονάδων και η παρέμβαση σε Σχολική Σύμβουλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα σεμινάριο ενημέρωσης για τη λεγόμενη «αυτοαξιολόγηση» !

  • Το Δ.Σ του Συλλόγου κάλεσε μαζί με τους Συλλόγους Εκπ/κών  της Δ΄ Αθήνας τους/τις Σχολικούς/ες Συμβούλους , στις 15/1/14,  στον Άγιο Δημήτριο, όπου παρευρέθηκαν τρεις από τους δεκαοκτώ συμβούλους. Έγινε ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στα μέλη των Συλλόγων για την ανατροπή της επιχειρούμενης αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Το Δ.Σ του Συλλόγου επιμένει και επιδιώκει συνάντηση με τις συμβούλους περιοχής ευθύνης του.

 

Για το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα για τις συναντήσεις διευθυντών/ντριών με τις συμβούλους, η θέση του Συλλογικού μας Οργάνου, να μην επιτρέψουμε το σεμινάριο ενημέρωσης ισχύει και στην περίπτωση που η ενημέρωση δεν αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη, αλλά γίνει εμβόλιμα-ως «κρυφή» ημερήσια διάταξη. 

Καλούμε τους συναδέλφους διευθυντές/ντριες να αποχωρήσουν αμέσως. Καλύπτονται από στάσης εργασίας από τη ΔΟΕ, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σθεναρή και αποφασιστική πρέπει να είναι η στάση και η απόφαση ΟΛΩΝ ΜΑΣ να μην επιτρέψουμε των ελιγμό που επιχειρείται για τη λεγόμενη «ενημέρωσή» μας πάνω στο θέμα της αυτοαξιολόγησης.

Το ζήτημα της «ενημέρωσης» ή μη γύρω από το σχέδιο αυτοαξιολόγησης δεν είναι τόσο αθώο και τυπικά διαδικαστικό, όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν οι σχολικοί σύμβουλοι και συνολικότερα τα στελέχη που προΐστανται για την εφαρμογή της. Πιέζουν τους διευθυντές των σχολείων και τους συναδέλφους να δεχθούν ή και να ζητήσουν οι ίδιοι να ενημερωθούν! Αυτού του είδους «ενημέρωση» αποτελεί  αναπόσπαστο κομμάτι ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!! (κατά την εφαρμογή των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και δεσμεύσεων η διαδικασία αυτή είναι μέρος του «Τεχνικού δελτίου»!)

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ το ζήτημα δεν είναι το «πώς» και το «τι» προτείνεται να γίνει, αλλά το «γιατί». Τι κρύβεται πίσω από τους δεκαπέντε δείκτες συμμόρφωσης του καθενός μας, γιατί και πού θα αξιοποιηθούν οι ομάδες εργασίας, προκειμένου να προωθηθεί η αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση. Δηλαδή - συνάδελφοι θα είναι αυτοί που θα υλοποιήσουν το αντιεκπαιδευτικό-αντεργατικό-αντιεπιστημονικό μόρφωμα!!

Η αξιολόγηση και αυτοαξιολόγηση είναι βαθιά πολιτικό ζήτημα που αφορά την επιστημονική και εργασιακή μας υπόσταση. Δεν πρέπει να δίνονται λαβές στα όργανα διοίκησης και εφαρμογής της εκπαιδευτικής πολιτικής να υποκαθιστούν τα συλλογικά μας όργανα.

Δεν πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα να λέμε ότι δε γνωρίζουμε αυτό που αντιπαλεύουμε!!!!

-      Ο νόμος και η διαδικασία σε όλες τις λεπτομέρειές τους έχουν αποδελτιωθεί και αναλυθεί από τα συνδικαλιστικά μας όργανα.

-      Το Δ.Σ έχει πραγματοποιήσει ενημερωτικές εκδηλώσεις για το χαρακτήρα της αξιολόγησης (Απρίλιος 2013) και υπάρχουν αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων και Δ.Σ που συνεχώς επικαιροποιηθούν και στέλνονται στα σχολεία όχι μόνο για την ενημέρωσή σας , αλλά κυρίως για την οργάνωση της συλλογικής απάντησης και δράσης.

-      Το ίδιο το κείμενο «Η αυτοαξιολόγηση με μια ματιά» μπορεί να αναζητηθεί εύκολά στο διαδίκτυο. Αναζητείστε το!!

-      Μην ξεγελιέται κανείς ότι μέσω αξιολόγησης θα μπορέσει να προαχθεί μισθολογικά κάποιος. Μη ξεχνάτε την ποσόστωση που ισχύει στο νόμο για την αξιολόγηση, εξάλλου

-      Η εφαρμοζόμενη πολιτική της Ε.Ε και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν είναι απόλυτα δεσμευτική στο θέμα των αυξήσεων-καμιά αύξηση δεν πρόκειται να γίνει!!!

ds_2014

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 00:27)

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Καμαρινού Κυριακή (2109824068 / 6976404853)

Λώλης Κωνσταντίνος(2109610234 / 6944395369)                        
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αργυρούπολη, 21- 01 - 2014
Αρ. Πρωτ.:
7

Προς:    Μέλη Συλλόγου

 

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΓΟΝΕΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ

 

√    Να δοθεί εδώ και τώρα ένα γεύμα για όλα τα παιδιά

√    Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους μαθητές με ευθύνη του κράτους

√    Δωρεάν μεταφορά των μαθητών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Κυβέρνηση, κεφάλαιο, ΕΕ και ΔΝΤ, με συνεχή μέτρα, έχουν γονατίσει τα λαϊκά νοικοκυριά.

Μαθητές μας ζούνε σε σπίτια χωρίς ρεύμα, δεν έχουν ασφάλιση, έρχονται πεινασμένα στο σχολείο. Εκατοντάδες μαθητές ανά την Ελλάδα κινδυνεύουν να χάσουν την χρονιά τους, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το εισιτήριο για την μετακίνησή τους από και προς το σχολείο.

Από την άλλη, η κυβέρνηση με απύθμενο θράσος  εμπαίζει το λαό για δήθεν «μέτρα στήριξης», με το λεγόμενο Κοινωνικό Τιμολόγιο. Εμπαίζει χιλιάδες παιδιά που υποφέρουν, που έχουν χρόνια να κάνουν διακοπές, αποδεχόμενη το αίτημα των ξενοδόχων για κλειστά σχολεία και «Λευκές Βδομάδες».

Με τον κρατικό προϋπολογισμό έρχονται νέα βάρη και μέτρα σε βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, νέες άγριες περικοπές στην κοινωνική ασφάλιση και στην πρόνοια, αύξηση των φόρων και των χαρατσιών, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σπιτιών, κέρδη και προνόμια για τους λίγους.

Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ξοδεύει τεράστια κονδύλια για την προώθηση της αξιολόγησης (3,5 εκατ. ευρώ), των ελαστικών σχέσεων εργασίας (βλ. 5μηνα στα σχολεία μέσω ΕΣΠΑ). Αποδεικνύεται ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για τις ανάγκες των μαθητών μας.

Αυτή είναι η Ε.Ε. και να πού πάνε τα περιβόητα κονδύλιά της!

Απέναντι στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, να αντιτάξουμε τον κοινό μας αγώνα, μαζί με τους γονείς και τους μαθητές μας..

Στην Αθήνα προχωράμε στις 30/1  13:00 σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών  (Σταδίου 27) και στη συνέχεια στο Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17),από κοινού με την Ομοσπονδία και τις Ενώσεις Γονέων Αττικής

ds_2014

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 00:28)

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Καμαρινού Κυριακή (2109824068 / 6976404853)

Λώλης Κωνσταντίνος(2109610234 / 6944395369)                        
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αργυρούπολη, 16- 01 - 2014
Αρ. Πρωτ.: 6

Προς:    Μέλη Συλλόγου

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας θυμίσουμε πως η Δ.Ο.Ε. έχει δώσει παράταση για τη συλλογή υπογραφών κατά της αξιολόγησης μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου μετά από αίτημα πολλών Συλλόγων.

Πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές, ώστε αυτό να αποτελεί ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του συνδικαλιστικού μας κινήματος και να μην αφήνει καμιά αμφιβολία για την αποφασιστικότητά μας ως προς την ακύρωση της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αλλά και της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Σημειώνουμε, για όσους έχουν ακόμη ενδοιασμούς, ότι οι υπογραφές σύμφωνα με πληροφορίες μας από τη Δ.Ο.Ε., είναι πάρα πολλές!!!

Οι υπογραφές συγκεντρώνονται και θα παραμείνουν στα χέρια του συνδικαλιστικού μας οργάνου. Εξάλλου αυτό που δείχνουμε πρωτίστως με τις υπογραφές μας είναι πως διαφωνούμε με κάτι που πιστεύουμε πως είναι επιζήμιο για τη δημόσια εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς , την υπόθεση της παιδείας του λαού μας και έχουμε κάθε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να το κάνουμε.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ! ΜΗ μένετε πίσω αυτή τη στιγμή. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τα καταστροφικά σχέδια για την παιδεία, τη χώρα μας, εμάς τους ίδιους. Παράδειγμα η ακύρωση  όλων των προγραμματισμένων σεμιναρίων για την αυτοαξιολόγηση.

Μέχρι τις 24 Ιανουαρίου υπογράφουμε όλοι, όσοι δεν έχουμε υπογράψει και λέμε ακόμη ένα βροντερό ΌΧΙ!!!

ds_2014
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Καμαρινού Κυριακή (2109824068 / 6976404853)

Λώλης Κωνσταντίνος(2109610234 / 6944395369)                        
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αργυρούπολη, 10- 01 - 2014
Αρ. Πρωτ.:
5

Προς:    Μέλη Συλλόγου

Α. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η συγκρότηση του προεδρείου του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε στην 1η συνεδρίασή του, στις 16-12-2013,  με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων!!!

Για τη θέση του Προέδρου ψηφίστηκε η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ και η σύνθεση του Δ.Σ διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος 

Καμαρινού Κυριακή

210.9824068

6976404853

Αντιπρόεδρος 

Βούρβουλης Ιωάννης

210.9919584

6976775312

Γ. Γραμματέας 

Λώλης Κωνσταντίνος 

2109610234

6944395369

Ταμίας

Λαμπροπούλου Σοφία

2109926389

6977906775

Αντιπρόεδρος Β΄

Ζέλιος Γεώργος

2109618827

6944553195

Ειδικός Γραμματ.

Μέλη

Πετρόπουλος Κων/νος

2109917595

6974426790

Αγγελονίδη Χριστίνα

2109922610

6945385686

Σύριγγα Πολυξένη

2109922215

6973223771

Μπαγατέλας Δημήτριος

2109920604

6977694573

Β. ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Καμαρινού Κυριακή

1,5,9  Αλίμου

1,3,5,7,10 Αλίμου

Αγγελονίδη Χριστίνα

6 Αργ/πολης, Εγκεφαλικής Παράλυσης

1,3,4 Αργ/λης και 2 Ελληνικού

Λαμπροπούλου Σοφία

2,7  Αργ/λης

2,6,9,10  Αργ/λης

Βούρβουλης Γιάννης

4,8 Αργ/λης 1 Ελληνικού

13,15  Αργ/λης

Σύριγγα Πολυξένη

3,4,6  Αλίμου

4,11 Αλίμου

Μπαγατέλας Δημήτρης

5 Δ.Σ Αργ/λης, Κωφών Αργυρ. και Περιβαλλοντική,ΚΕΔΥ,Διεύθυνση

Κωφών Αργ/πολης

Ζέλιος Γιώργος

2,4  Ελληνικού

1,4,5,6 Ελληνικού

Λώλης Κωνσταντίνος

1,3 Αργ/πολης, 2-7 Αλίμου

5 Αργ/πολης, 2,8,9 Αλίμου

Πετρόπουλος Κων/νος

11 Αργυρ/πολης, 3  Ελληνικού

7,11 Αργυρ/πολης, 3 Ελληνικού

Το Δ.Σ. θα συνεδριάζει, στο γραφείο του Συλλόγου, τακτικά κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα στις 18.30  και έκτακτα όποτε προκύπτει ανάγκη. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές και η ημερήσια διάταξη θα γνωστοποιείται έγκαιρα σε όλους τους συναδέλφους.

Εκτάκτως, την Τρίτη,13/1-2-14, στις 2.00 μ.μ θα συνεδριάσει το Δ.Σ με θέμα

την Αποτροπή εφαρμογής της προωθούμενης αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης:

-συνάντηση με τις σχολικές συμβούλους

- ολοκλήρωση συγκέντρωσης υπογραφών

-προγραμματισμός δράσης

 ds_2014

 

 

 

ΨΗΦΟΙ για Δ.Σ 2013

ΕΔΡΕΣ

2013

ΨΗΦΟΙ Ιούνιος2012

Αντιπρ. ΔΟΕ

ΨΗΦΟΙ

για Δ.Σ 2011

ΕΔΡΕΣ

2011

ΨΗΦΙΣΑΝ

462

464

472

ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ

24

22

42

ΕΓΚΥΡΑ

438

432

430

Α.Σ.Ε

(ψηφοδ. που στηρίζει το ΠΑΜΕ) 

155

3

142

132

3

Ε.Α.Σ

113

2

96

97

2

ΔΗ.ΣΥ (ΠΑΣΚ) 

74

2

67

78

2

ΔΑΚΕ

70

2

94

81

2

ΥΠΕΡΒΑΣΗ

26

0

34

0

0

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

1. ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ                             (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ)

2. ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                          (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ)

3. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ)     (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ)

4. ΒΟΥΡΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                           (ΕΑΣ)

5. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   (ΕΑΣ)

6. ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                        (ΔΗ.ΣΥ)

7. ΖΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                 (ΔΗ.ΣΥ)

8. ΛΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                         (ΔΑΚΕ)

9. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               (ΔΑΚΕ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΞΙΦΑΡΑ ΒΑΝΙΑ                                     (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ)

2. ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ)           (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ)

3. ΡΗΓΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ                                  (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ)

4. ΜΠΕΛΙΑ ΕΛΕΝΗ                                    (ΕΑΣ)

5. ΣΥΡΙΓΓΑ-ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΛΥ                        (ΕΑΣ)

6. ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ                             (ΔΗΣΥ)

7. ΠΑΠΑΓΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ              (ΔΗΣΥ)

8. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ             (ΔΑΚΕ)

9. ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΌΔΩΡΟΣ                     (ΔΑΚΕ)

ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

1. ΒΕΡΒΕΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ) (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ)

2. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ                                    (ΕΑΣ)

3. ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΣΟΝΙΑ                                      (ΔΗΣΥ)

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 22:40)

 
ankara escort ankara escort bayan escort ankara escort bayan ankara ankara escort escort ankara